Home » Bruidstaarten

Bruidstaarten

Op de mooiste dag van uw leven mag een mooie bruidstaart niet aan ontbreken. Een bruiloft is de meest speciale dag uit uw leven, Ik kan u hierbij helpen om op deze speciale dag een bijzondere taart te verzorgen.

Voor een bruiloft is vaak tot in de details nagedacht, Ik doet dit ook met uw bruidstaart of cupcakes.  Alles is mogelijk, van schitterend klassiek tot de meest moderne vormen en kleuren. Aankleding met suikerbloemen of echte bloemen, een uitgebreide decoratie van fondant. Ook is het mogelijk om de taart te versieren in de bruidskleuren.

Uiteraard zijn combinaties mogelijk zoals een bruidstaart met een sweet table.

Eigen ontwerp

Time for Cakes heeft veel ideeën en suggesties, maar uiteraard is een eigen ontwerp ook mogelijk. We zullen dan gezamenlijk kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Voorproeven

Een mooie taart is leuk, maar een smaakvolle, mooie taart is nog veel beter. Daarom is het mogelijk om bij Time for Cakes een proeverij te boeken om te bepalen welke smaak het best aansluit bij jullie wensen.

We zorgen er dan voor dat die smaken klaar staan die jullie voorkeur hebben in combinatie met cake of een biscuit taart.

Wij denken dus graag met u mee. Alles om er voor te zorgen dat de taart een perfecte aanvulling is op een bijzondere dag.

Ik werk met verse producten en ben ook HACCP gecertificeerd.

De kosten voor het voorproeven zijn 38,- euro per stel.
Kosten voor een sweet table proeverij zijn 47,50 per stel.