Home » Bruidstaarten

Bruidstaarten

Op de mooiste dag van uw leven mag een mooie bruidstaart niet aan ontbreken. Een bruiloft is de meest speciale dag uit uw leven, Time for Cakes kan u hierbij helpen om op deze speciale dag een bijzondere taart te verzorgen.

Voor een bruiloft is vaak tot in de details nagedacht, Time for Cakes doet dit ook met uw bruidstaart of cupcakes.  Alles is mogelijk, van schitterend klassiek tot de meest moderne vormen en kleuren. Aankleding met suikerbloemen of echte bloemen, een uitgebreide decoratie van marsepein of fondant. Ook is het mogelijk om de taart te versieren in de bruidskleuren.

Uiteraard zijn combinaties mogelijk zoals een bruidstaart met cupcakes of cake pops.

Eigen ontwerp

Time for Cakes heetf veel ideeen en suggesties, maar uiteraard is een eigen ontwerp ook mogelijk. We zullen dan gezamenlijk kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Voorproeven

Een mooie taart is leuk, maar een smaakvolle, mooie taart is nog veel beter. Daarom is het mogelijk om bij Time for Cakes een proeverij te boeken om te bepalen welke smaak het best aansluit bij jullie wensen.

We zorgen er dan voor dat die smaken klaar staan die jullie voorkeur hebben in combinatie met cake en biscuit taart.

Wij denken dus graag met u mee. Alles om er voor te zorgen dat de taart een perfecte aanvulling is op een bijzondere dag.

Time for Cakes werkt met verse producten en is ook HACCP gecertificeerd.

De kosten voor het voorproeven zijn 27,50 euro per stel.