Home » Cupcakes & Cakepops, klein maar niet minder smakelijk

Cupcakes

Cupcakes zijn heerlijk gevulde en feestelijke gebakjes, die verkrijgbaar zijn in diverse varianten. Onze cupcakes zien er fantastisch uit, brengen gezelligheid met zich mee en smaken ook nog eens verrukkelijk!

Voor iedere gelegenheid is er wel een cupcake: een verjaardag, de eerste communie, sinterklaas, kerst, Valentijnsdag, Pasen, Moederdag of Vaderdag of een geboorte cupcake.

U kunt bij Time for Cakes ook bedrijfs cupcakes bestellen. Zoekt u iets origineels doen voor bedrijfsreceptie of feest, dan kunnen wij de cupcakes in de juiste stijl verzorgen.

Cupcakes worden bereid van boter, eieren, bloem, suiker en water. Ze worden gebakken in een klein papieren bakje. Als topping zijn er verschillende mogelijkheden zoals fondant of marsepein. Uiteraard ook is het mogelijk om de cupcake te voorzien van een toef van een heerlijke crèmelaag.

Bent u dus op zoek naar die speciale cupcake die u niet in de winkel vindt, dan bent u bij Time for Cakes aan het juiste adres.

Cake Pops

De nieuwste trend in traktaties zijn cake pops.

Leuke cakebolletjes op een stokje gedecoreerd in welke thema naar wens, voorzien van chocolade of icing. Leuk als traktatie bij ene verjaardag op school of op een kindefeestje.

U kunt kiezen uit verschillende smaken cake. Red velvet, chocolade, vanille of bijvoorbeeld worteltjes cake.

Cake pops laten zich uitstekend combineren met cupcakes of een sweet table. Cake pops zijn ook erg leuk om als bedankje mee te geven aan uw gasten na een geslaagd feest.

We werken bij Time for Cakes met verse producten. Time for Cakes is ook HACCP gecertificeerd.