Mag ik mij even voorstellen?
Ik ben Nalini Driessen en woon in Benthuizen (Zuid-Holland). Sinds een aantal jaar ben ik bezig met taarten en suiker bloemen. In 2015 ben ik gestart met mijn bedrijf Time for Cakes.
Opleidingen en certificeringen
Ik heb onder andere onderstaande opleidingen en trainingen gevolgd:
- HACCP
- Allergenen voor food professionals
- PME 1,2 en 3
- Wilton 1, 2 en 3
- The Sugar Academy
Wedstrijden
Suikerbloemen is een van mijn passies en specialisaties, ik doe dan ook regelmatig deel aan wedstrijden. Dit heeft onder andere tot de volgende resultaten geleid:
- 2019 Bronze Award gewonnen in de categorie Floral Sugar Craft bij Cake International in Birmingham
- 2018 Bronze Award gewonnen in de categorie Cupcakes bij Cake International in Birmingham
- 2016 Zilver gewonnen in de categorie suikerbloemen bij Taart & Trends
- 2015 Voor het eerst meegedaan aan de Cake International in Birmingham en hier een “Certificate of Merit” behaald.
- 2014 Bij The Sugar Art in Boskoop voor het thema kerst 2 x de 3e prijs behaald
- 2014 Bij Taart en Trends ook de 3de prijs gehaald.