Home » Workshops bij Time for Cakes » Workshop taartversieren voor kinderen

Kinderworkshop

Een keer een speciaal kinderfeestje houden? Dat kan! Geef een kinderfeestje cupcake decoreren en versieren. Kinderen vinden het fantastisch om dit te doen. Er zijn verschillende mogelijkheden, zowel voor meisjes als jongens. Uiteraard is er tussendoortijd om iets te drinken met wat lekkers.

Boltaartjes

De kinderen krijgen ieder een boltaartje die ze zelf gaan snijden, vullen en versieren met rolfondant. De decoratie maken we o.a. met behulp van uitstekertjes, pareltjes en om het geheel nog meer te overtreffen mag het eindproduct nog meer gepimpt worden met (eetbaar)glitterpoeder. Ook bij dit feestje gaan de creaties mee naar huis in een mooi doosje. Het resultaat is verbluffend mooi en lekker. Een leuke activiteit met de kinderen.

Coole Cup Cakes

De kinderen gaan circa 4-6 cupcakes versieren. Uiteraard zorgen wij voor voorbeelden om de kinderen te inspireren. We zullen enkele cakes gezamelijk doen, daarna mogen ze hun eigen fantasie de vrije loop laten. Bij het maken van decoratie gebruiken we ook uitstekertjes, pareltjes en (eventueel) glitterpoeder voor de finishing touch! Alle kinderen gaan met hun eigen versierde cupcakes naar huis in een leuke verpakking. Het is dus een zeer creatieve middag.

Minimale advies leeftijd is 6 jaar. Wordt u kind 5 dan is de workshop ook prima te doen. U moet er dan alleen rekening mee houden dat ze nog niet allemaal even makkelijk de figuurtjes kunnen maken en dat wat extra hulp van u als (handige, creatieve) ouder(s) dan wel fijn is.

Een kinderworkshop duur ongeveer 2,5-3  uur.